0164 278 800 Schoonhout 215, 4872 MC Etten-Leur
  • Bariatrisch Centrum neemt na brand intrek in Bravis polikliniek Etten-Leur

    Bariatrisch Centrum neemt na brand intrek in Bravis polikliniek Etten-Leur

    Patiënten die een afspraak hebben in het Bariatrisch Centrum Zuid West Nederland in Bergen op Zoom kunnen vanaf maandag 3 juli terecht in Bravis polikliniek Etten-Leur. Het Bariatrisch Centrum en het Bravis ziekenhuis zochten samen een vervangende locatie, nadat woensdagavond 28 juni brand het gebouw in Bergen op Zoom fors beschadigde.   (lees meer)

Brand in Bariatrisch Centrum

In het Bariatrisch Centrum bij het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom heeft woensdagavond korte tijd brand gewoed. Niemand raakte gewond en de brand heeft geen invloed gehad op het hoofdgebouw van het ziekenhuis. De operaties en telefonische afspraken van het Bariatrisch Centrum gaan gewoon door. 

Beveiligers van Bravis ontdekten rond 22.00 uur de brand. Na het bellen van de brandweer begonnen zij zelf met blussen. Tijdens de brand waren geen mensen in het pand aanwezig. Wel is flinke schade aan het gebouw ontstaan. Dankzij adequaat handelen van de beveiligers en de hulpdiensten is erger voorkomen. De brandweer had rond 22.40 uur de brand onder controle. Vervolgens is het pand gecontroleerd en geventileerd. 

Parkeerplaats P3 is bij het Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom afgezet en kan voorlopig niet gebruikt worden. 

Update donderdag 29 juni 10.00 uur

Het gebouw van het Bariatrisch Centrum is voorlopig niet beschikbaar. Daarom zijn het Bravis ziekenhuis en het Bariatrisch Centrum samen op zoek naar tijdelijke huisvesting. Zodra hier meer informatie bekend is, leest u dit hier.  Als u een afspraak heeft met het Bariatrisch Centrum en er verandert iets, nemen de medewerkers van het Bariatrisch Centrum contact met u op. Voor spoedvragen is het Bariatrisch Centrum telefonisch bereikbaar.